INSCHRIJVEN

Hieronder kunt u zich inschrijven voor MX Bentelo 2019


RegisterIk heb de huisregels** gelezen en ga hiermee akkoord.


*Heeft u geen transponder, vul dan 0 in.
**Huisregels:

 1. Het betreden van dit terrein geschiedt op eigen risico.
 2. Parkeren op het evenemententerrein is geheel voor eigen risico en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de organisatie of de KNMV.
 3. Het is verboden zich op die delen van de accommodatie te bevinden welke door de organisatie zijn aangeduid als "verboden voor publiek".
 4. Het is verboden zich te bevinden op het circuit en/of in de veiligheidszones. U mag zich alleen op het circuit bevinden als u aan het trainen bent op uw motor.
 5. U rijdt altijd voor eigen risico, als er te weinig vlaggenisten op de baan aanwezig zijn tijdens uw rijden dient u zelf te letten op gevallen rijders en andere obstakels op de baan.
 6. In het geval van pech of als u valt op een onoverzichtelijke plek, moet u zichzelf eerst in veiligheid brengen en de andere rijders waarschuwen dat er gevaar dreigt.
 7. Het bezit van een geldige KNMV (dag)licentie is verplicht om te mogen rijden op de baan. Op verzoek van de organisator of overheidsinstantie moet u deze kunnen laten zien.
 8. U kunt de eigenaar van de accommodatie, de organisator, een andere rijder of de KNMV niet aansprakelijk stellen voor enige schade die u oploopt door het aanwezig zijn op de accommodatie.
 9. U dient uw plek schoon achter te laten bij vertrek.
 10. Honden en andere dieren dienen ten alle tijde aangelijnd te zijn.
 11. De inschrijving wordt in werking gezet als inschrijfformulier en betaling binnen zijn, de betaaldatum van de bank is hierbij doorslaggevend bij volle klasse. Het inschrijfgeld is 20,- Euro. Inschrijving sluit 7 dagen voor het evenement of eerder bij voldoende aanmeldingen. Per klasse worden 30 rijders toegelaten. Deelnemers die reeds zijn opgenomen in de startlijst kunnen alleen het inschrijfgeld terug krijgen als minimaal 7 dagen van te voren wordt afgemeld. Inschrijving is persoonsgebonden en startplaats is niet overdraagbaar aan andere rijders.
 12. Er wordt met transponders gereden. Iedereen die met een eigen transponder rijdt dient het bijbehorende nummer op te geven en is zelf verantwoordelijk dat deze goed werkt.
 13. De organisatie behoudt te allen tijde het recht wijzigingen door te voeren m.b.t. deelnemerslijsten en indelingen.
 14. De organisatie is ten alle tijden gerechtigd om een klasse met onvoldoende deelname te schrappen. Het inschrijfgeld wordt dan teruggestort.

Vragen? Mail naar info@mxbentelo.nl.